maandag 24 april 2017

Dag III

We zijn aanbeland op de camping bij st Paulien. Lekker weer internet lekker 91 km in de benen. Vorige dagen twee keer 75. We klimmen veel. Door de macaroni van gisteren gaat het wat beter. De benen moeten nog wel wennen. Wij ook aan alles. De voorspellingen zijn slecht. De koude nachten gaan we niet meer op campings doen. We zoeken wel andere leuke adressen. Tot gauw maar weer.

Dag tweeWe starten met een eigen route om weer aan te sluiten op Benjaminse. We fietsen door een mooi rustig Frans boerenlandschap. Daarna stevig klimmen. Wanneer we weer op de route zitten komen we al snel op een te drukke weg. Ook nog klimmen. Daar word je niet blij van. We zijn moei. Ons eten was niet voedzaam(couscous), we moeten er nog inkomen, het is veel klimmen, we staan voorgesloten camping poorten. Maar we redden ons prima. Alhoewel de nachten door de kou niet prettig zijn. We kwamen op een nog niet geopende camping, maar we lieten ons niet wegsturen. Door het ophangen van de closetrol werd de camping geopend. Camping la Cube, mooi staan daar. We gaan weer vroeg te bedde. De wind blijft deze dagen koud, brrrr. Wel schijnt de zon.

Dag 1


Dag 1 van het fietsen. We laten de auto achter op de parkeerplaats bij de camping na een slechte nacht door de kou.Verder heeft de mobiel van Harmien kuren. We hebben de hele avond op het receptie bankje gezeten om hem via internet weer op orde te krijgen. Wordt vervolgd. We zitten aan de route dus haken aan op de Amsterdam-Barcelona route van Benjaminse. We klimmen en dalen door een mooi landschap. Harmien zit lekker op de nieuwe fiets en al vlot rijdt ze aangeklikt. We willen redelijk vroeg stoppen maar helaas de camping is ferme. Met de al gekochte boodschappen trekken we verder. Een camping aan een stuwmeer. Savonds lopen we nog een flink stuk langs het meer en door het dorp. We duiken er vroeg in.