donderdag 20 augustus 2015

Dag 14

Na de rustdag lekker uitgerust achter de duinen langs gefietst. Smorgens nog rustig, smiddags veel drukte. 110km verder zitten we op een municipal met zwembad!1400 km gefietst, nog 1 1/2 dag en we komen in de Pyreneen.

Dag 12 en rustdag

Op naar de kust, van Saintes richting Royan waar we met de boot overgaan. Naar de camping nog 85km, waar we om 15.00 uur aankomen. Saintes nog doorgereden, een stad met veel oudheid. Als echte pelgrims nog de kathedraal van st. Pierre bezocht echter geen tampon.

Het landschap verandert met richting de kust gaan. Mooi weer lekker ontspannen gefietst. Tot aan Royan want daar was het vreselijk druk verkeer. Harmien krijgt nog ruzie met een snijdende chaufeuse. Snel naar de veerboot, haf uurtje varen en via mooie fietspaden van Pointe de Grave naar de municipal van Le Gurp. Een hele belevenis deze camping, groots, ongestructureerd, heel Duitsland zit hier maar de chaos geeft ook een leuke sfeer van vrijheid blijheid. Een dag aangerommeld, was laten doen, naar het strand en morgen weer lekker op pad.