zondag 20 april 2014

Het verloopt voorspoedig

 Vliegen vanaf Eindhoven met de fietsen verliep lekker vlot. In Malaga, hup de taxi in met de dozen naar het hotel. De afspraak dat de dozen 14 dagen opgeslagen konden worden was niet bekend, en er was geen plek. Nog even door praten en de dozen platgemaakt , was er in een bezemhok plaats. Duimen dat ze er nog zijn over twee week. We kregen wel een bonnetje voor de dozen, maar er staan geen garantie bepalingen op.

Volgende dag op pad, benzine getankt, 0,70 cent. Langs de boulevard, even inkopen gedaan, geluncht in een parkje en toen hup, klimmend Malaga uit. Op naar de 90 km.
Bij 60 gestopt, kapot, moe, geen camping op aangegeven plek, dus toen maar wild.


sNachts regen en storm. Nog even weer water tanken bij de buurman en toen hop richting Granada. Mooi landschap, alleen zie je het zo weinig wanneer je de hele dag regen hebt. Smiddags lekker eten in de plaatselijke cafetaria/kroeg. Weer de regen in, mede fietsers gesproken, die doken een hoteletje in, wij ploeteren voort, goed gekleed dat wel. Weer veel klimmen. Weer niet de 100 gehaald, wel na opzetten van de tenteen klein zonnetje. Nu lekker warm binnen zitten. Morgen naar Granada.