zondag 3 mei 2015

Footoos


Richting de kust

Er waren last pakken op de weg. Triatleten namen de weg in en dwongen ons tot omrijden, tot drie keer toe. De omweg was ook mooi, maar we hebben het gevoel iets gemist te hebben. Of we maakten 70 km of ruim 100. Raad eens wat het is geworden? We staan op een terrassen camping, allemaal hutten en ons tentje. Wel vrij internet. Dus, hup blog proberen. Hij deed de afgelopen dagen moeilijk. Ws door de foto's. Morgen bereiken we de kust. Zin in.

Arrivé la Provence


Donderdag 18.00 uur. Fietsen en het gepäck im auto. Alvast de eerste 300 km naar het Zuiden. Prima hotelletje en 1 mei( gelukkig geen erge drukte op de weg) Wel regen gehad en collega fietsers(Santossers en Koga's)  gezien. Tegen het einde van de dag geen nl er meer op de weg. Hebben we ze dan allemaal ingehaald? :-)
De camping was een camping en niet meer. Wel stonden we weer onder een lantaarnpaal. Prima geslapen. De volgende dag de auto achter gelaten( voor 2,50 pdag) Tot over twee weken.
Vlot op de fiets, 10.00 uur. Vlot op op de route en meteen in het Zuidelijke landschap: zonnetje, bergjes, lekkere geuren. Nog wel even wennen aan de nieuwe fietsen. Harmien heeft nog geen afscheid genomen van haar Merida. De Koga zal zich nog moeten bewijzen, anders wordt het een retourtje MP!
We zijn vandaag van Cavaillon naar Aix de Provence naar camping Saints Victorie te Beaurecueil.
Morgen staan er 100 km op het programma. Goed dat er spaghetti in de borden zat. We gaan vroeg plat.
Groet Harmien en Reinder.