dinsdag 30 augustus 2016

Dag ?

Tien uur op pad, richting Sellingen. Door Noord Groningen, stad. Langs de kamers van de kinderen en snel weer naar de rust van het platteland. Pekela enzo. Niet opwekkend. Sellingen en omgeving wel erg mooi. Maar 135 km verder let je niet meer zo op de omgeving. De camping waar we om 19.00 uur aankwamen was dicht. Vijf km verder zitten we goed op natuurkampeerterrein Slangenborg. Prima. Morgen richting Emmen.

Vlieland

Van Harlingen vertrokken naar Lauwersoog. We hebben vijf heerlijke dagen op de camping Stortemelk door gebracht. De tent stond mooi hoog, met mooi uitzicht op de camping. De laatste nacht werd spannend door een flinke wind. De tent heeft standgehouden. Wilma kwam langs. We hebben gefietst, gewandeld, twee luxe tuinstoelen bij de stort opgescharreld. Live muziek in de Bolder. Gezwommen in zee natuurlijk. Kortom het waren prima eiland dagen.
De route naar Lauwersoog was eerst zwaar maar gelukkig draaide de wind. De camping viel wat tegen. Wel mooi gelegen en veel faciliteiten maar ons plekje was donker en ver van het water.