maandag 4 mei 2015

Cote d'Azur

We staan na 75 km inmiddels op onze derde camping in de Provence. Les Mures. We hebben zicht op de zee, helaas was aan zee niet mogelijk. Wifi 7,50 per dag en een plekkie net onder de 20 eurie. Jippie de Cote d'azur! Gratuit de drukte en het lawaai. 

Het fietsen was vandaag een makkie, veel afdalingen, veel fietspaden, lekker genieten. Af en toe een bankje aan zee, stokbroodje, koffie, meloen, wie kan ons wat doen, ga toch met ons mee!
Voor de fam Bonté en de kinderen Klein, we zijn het strandje gepaseerd waar we enkele jaren terug in een mei vakantie zijn geweest. Le Canadel. Verder meer bekends onderweg gezien. Port Grimaud, Sainte Maxime. Bred nog niet gespot, echt zoeken zal het hem niet worden. We kwamen in de buurt van st Tropez en wisten niet hoe snel we hier weer weg moesten komen, veel te druk, steeds files. 
Vandaag veel bloemen gefotografeerd, dus voor de determinanten onder ons, je kunt aan de slag. Ik zal ze in een eigen post zetten. We gaan zo naar de supermarkt. Lekkers voor in de pan halen. Zalm of een mooi stuk vlees. En om te spoelen een franse wijn.